Ilgın Şehit İrfan Yayla İlkokulu

WEB https://irfanyayla.meb.k12.tr
Adres : Milli Egemenlik Mah. Vehbi Kütükçü Cad. No74 42600 Ilgın/Konya
VİZYON : İstiyoruz ki... 1- Okulumuzda öğrenme temel ilke kabul edilsin. 2- Okulumuzda her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3- Okulumuzda,hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4- Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5- Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinde Konya-İstanbul karayolu üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Milli Egemenlik Mah. Vehbi Kütükcü Cad.Çevre yolu yanı.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Kontenjan Bilgileri :